FutbolKıbrısManşetSpor

Polisler “Eybil Efendi” anısına oynuyor

Polis Örgütü’nün Kuruluşunun 59’uncu yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 15. Polis Salon Futbolu (Futsal) Turnuvası başladı.

Polis Örgütü’nün Kuruluşunun 59’uncu yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 15. Polis Salon Futbolu (Futsal) Turnuvası başladı.

15.POLİS SALON FUTBOLU HEYECANI BAŞLADI:
Polis Örgütü’nün Kuruluşunun 59’uncu yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 15. Polis Salon Futbolu (Futsal) Turnuvası önceki gün başladı.

EYBİL EFENDİ ADINA GELENEKSEL OLACAK:
Bu yıl düzenlenen Futsal Turnuvası, geçen yıl yaşamını yitiren PGM I. Yardımcısı Eybil Efendi anısına atfedildi. Polis Genel Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen Futsal Turnuvaları, alınan kararla bundan sonra Eybil Efendi ismi ile anılacak.

14 TAKIMLI TURNUVANIN AÇILIŞI KUNİ’DEN:
Bu yıl 14 takımın yer aldığı turnuva, önceki gün Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen açılış seremonisinin ardından, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni’nin başlama vuruşunu yaptığı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü-A takımı ve İskele Polis Müdürlüğü takımları arasında oynanan açılış maçı ile başladı.

19 HAZİRAN’DA TAMAMLANACAK:
Turnuvada grup aşaması bugün oynanacak maçların ardından tamamlanacak. Grup müsabakaları sonrasında, 19 Haziran Pazartesi günü yarı final ve final maçları ile turnuva noktalanacak ve dereceye girenler belli olacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu