KıbrısManşetSiyaset

Şahali: İrkilerek, tiksinerek ve bilenerek izledim

Sedat Peker'in Kutlu Adalı cinayetine ilişkin iddialarda bulunduğu ve ülke gündemine bomba gibi düşen videosuna bir tepki de CTP Milletvekili Erkut Şahali'den geldi

Organize suç örgütü liderliği suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde olduğunu açıklayan Sedat Peker, Türkiye’nin ve ülkemizin gündemine oturan videolardan yeni bir tane daha yayımladı.

Peker bu videoda gazeteciler Kutlu Adalı ve Uğur Mumcu ile Kürt iş insanları cinayetleriyle ilgili iddialarda bulundu. Peker, cinayetlerle ilgili eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve eski MİT’çi Korkut Eken’i işaret etti.

Sedat Peker’in Kutlu Adalı cinayetine ilişkin iddialarda bulunduğu ve ülke gündemine bomba gibi düşen videosuna bir tepki de CTP Milletvekili Erkut Şahali’den geldi.

CTP Milletvekili Erkut Şahali’nin konuyla ilgili sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

“Videoyu izledim!

İrkilerek, tiksinerek, daha da bilenerek izledim.

Söyleyenin itibarı ya da söylediklerinden öğrendiklerim değil mesele.

Mesele, bildiklerimizin, bağlantıladıklarımızın, tahmin ettiklerimizin tamamının, işin içindekilerden biri tarafından hikayeleştirilerek anlatılmış olmasıdır.

Bugünkü şahinliğin, çatışma hevesinin ve böl-yönet girişimlerinin eski taktik olduğunu bilecek kadar deneyim biriktirdik sonuçta.

Bu eskilere dayalı yeni bir durumdur ve üstünde durmayı fazlasıyla gerektirir, duracağız!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu