GenelKıbrısManşet

Salahi Şahiner: Mevcut hükümet UBP neden sessiz kalıyor?

CTP Lefke Milletvekili Salahi Şahiner, "Daha büyük yolsuzlukların kapısını aralamak için organize bir plan var" dedi.

CTP Lefke Milletvekili Salahi Şahiner, KIB-TEK’le ilgili GIYNIK Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu, mevcut hükümet UBP’nin neden sessiz kaldığını sordu.

Salahi Şahiner, şunları söyledi;

“Var olan sayıştay raporları hakkında zaten hukuki süreç başladı. Bu saatten sonra özellikle siyasiler olarak polis teşkilatının ve başsavcılığın ve mahkemelerin yürüteceği sürece saygılı olmak zorundayız. Herhangi bir siyasetçi artık yargıda olan bir şeyi gündeme taşıyıp rant sağlarsa ya da daha başka yolsuzluklara kapı aralayacak bir plan arkasındaysa, bunun yakından gözlemlenmesi gerekiyor”

CTP Lefke Milletvekili Şahiner, “Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ve ekibi KIB-TEK üzerinden sürekli yolsuzluk söylemleri ile ön plana çıkıp kurumu itibarsızlaştırıyor. Kıbrıslı Türk iş insanlarını hırsız ve yolsuzluk içerisindeler gibi lanse etmeye çalışıyorlar. Ayrıca KIB-TEK çalışanlarını bir suç varsa bu suça ortak etmeye çalışması daha büyük yolsuzlukların kapısını aralamak için organize bir plandır” dedi.

“Buradaki organize yapıya dikkat çekmek istiyorum” ifadelerini kullanan Şahiner, mevcut hükümet UBP’nin neden sessiz kaldığı sorusunu yöneltti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu