KıbrısManşetToplum

Şenkul: “Kontrolsüz nüfus artışı ciddi güvenlik, sosyal ve ekonomik sorunlar yaratır”

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak dün gerçekleşen korkunç kaza ile ilgili üzüntüsünü dile getirdi. Kazada hayatını kaybeden Oytun Çakır'a Allahtan rahmet dilerken ağır yaralanan Coşkun Küçük'e acil şifalar diledi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak dün gerçekleşen korkunç kaza ile ilgili üzüntüsünü dile getirdi. Kazada hayatını kaybeden Oytun Çakır’a Allahtan rahmet dilerken ağır yaralanan Coşkun Küçük’e acil şifalar diledi.

Murat Şenkul’un o paylaşımı:

“Kontrolsüz ve çok kültürlü nüfus artışının trafiğe etkilerini araştıran bilimsel bir çalışma görmedim ancak göreve geldikten sonra sahada gördüğüm bu nüfus hareketi sebebiyle ülkenin her konuda hızla artan nüfusu yönetebilme sorunuyla karşı karşıya olduğudur.
Görev başında kurallara uymayan bir sürücü tarafından hayattan ve ailesinden koparılan polis memurumuz Oytun Çakır kardeşimiz için çok üzgünüm, kendisine Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Ayni olayda yaralanan polis memurumuz için acil şifalar diliyorum.
Ellerindeki yetersiz imkanlarla ülkenin tamamen kontrolden çıkmaması için canla başla uğraşan Polis teşkilatımıza baş sağlığı dilerken ülkeyi yönetenlerin bu kadar kural tanımazlık karşısında kayıtsız kalmasını, her şey yolundaymış gibi davranmasını aklım ve vicdanım almıyor.
Kontrolsüz nüfus artışı bizim gibi küçücük ülkelerin baş edemeyeceği ciddi güvenlik, sosyal ve ekonomik sorunlar yaratır efendiler, uyanın artık bu gaflet uykusundan.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu