GenelKıbrısManşet

Serdaroğlu: “Koltuklarda oturmaya devam etmek için söylemleri görmezden mi geliyorsunuz?”

-Gıynık 

Kamu-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu, Trafik Dairesi’ndeki personel eksikliği konusunda gerçekleştirdikleri basın açıklamasında hükümete sert çıktı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın kendisini statükocu olmayan Bakan olarak tanımladığı lakin bu tanımın doğru olmadığını söyleyen Serdaroğlu şöyle konuştu:

” Erhan Arıklı “ben bu işlerden usandım” diye açıklama yapıyor. Usandıysan git . Usanmış vaziyette sırf koltuk için burada olacaksan bırakacaksın. Ama bırakamazsın çünkü statükocunun bekçisi tam olarak sensin.”

Açıklamasında hükümete yönelik de eleştirilerde bulunan Serdaroğlu, Arıklı’nın dünkü söyleminde devletin battığını dile getirdiğini ve Hükümetin Başbakanı’nın bu söylemlere tepkisiz kaldığını iddia etti.
Serdaroğlu şöyle konuştu:

“Dün Erhan Arıklı devletin battığını söyledi. Canlı olarak kendi ağızlarından duyduk bunu. Sayın Başbakan o zaman açıklasın; devlet battı mı; ilan mı ediyorsunuz hükümet olarak? Hükümet ortağınızdan bihaber misiniz? Yoksa koltuklarda oturmaya devam etmek için söylemlerinizi görmezden mi geleceksiniz?”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu