KıbrısManşetToplumYaşam

Toprak grubu burçlarının hayatına Güneş doğuyor!

Toprak grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Toprak grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

Toprak grubu burçlarının hayatına bu hafta Güneş doğuyor. Yeniden doğmaya hazır olun. Hayatınızın bir süredir zorluklarla dolu olduğunu, karanlıkta kaldığınızı ve yönünüzü bulamadığınızı hissetmiş olabilirsiniz. Lakin o günler artık geride kaldı.

Hayatınızda yeni bir başlangıç yapmaya hazır mısınız? Bu kez tecrübelerinizle yola koyuluyorsunuz. Koyulmalısınız da çünkü Rumi “Yarın deme, nice yarınlar geçti” diyor. Hayatınızı ertelememelisiniz.

Aklınızda yapmayı planladığınız ama sürekli olarak ertelediğiniz her ne varsa artık onların eyleme dökülme vakti geldi. Yarın geç olmadan, ertelemeden içinizden geçenleri yapmalısınız.

Karamsarlığa kapılmamalısınız. Her şey düzelecek. Kendinizi bu duruma siz sokmuş olabilirsiniz ama Başmelek Mikail sizlere bu durumu değiştirme gücünüzün olduğunu söylüyor. O güç sizde var:

“Gücünden yararlanmama izin verdiğin ve bana kişisel gücümü hatırlattığın için teşekkür ederim. Lütfen, ilgili herkes için huzur ve barış ortamı oluşturarak, İlahi plana uygun yaratımlarda bulunmama ve şifa vermeme rehberlik et.”

NE DÜŞÜNÜRSENİZ ONU HAYATINIZA ÇEKERSİNİZ, BUNU UNUTMAYIN!

Olumsuz düşünmekten vazgeçmelisiniz, ne düşünürseniz onu hayatınıza çekersiniz. Bunu sakın unutmayın. O yüzden olmasını istediğiniz şeyleri aklınızdan geçirin ve gerçekleştiğine şahit olun.

Çok yorgun olduğunuzu hissediyorum, uykusuz geceler geçiriyor, uykunuzu alamıyor olabilirsiniz. Bel, baş, sırt ve boyun ağrılarınız olabilir çünkü şu an çok yoğun olarak hissediyorum sizi. Zihninizi susturmaya ve dinlenmeye ihtiyacınız var.

Melekleriniz doğaya dönmeniz gerektiğini söylüyor. Doğada özünüzü bulacak, tüm negatif düşüncelerden arınacaksınız.

İLİŞKİNİZDE BAĞIMLILIK ÇALIŞTIRMAMALISINIZ

Aşk hayatınız için gelen mesajda da ilişkinizde bağımlılık çalıştırmamanız uyarısı oldu. Siz özelsiniz, kimse sizi üzemez. Herkesin kendi aşk doğruları vardır.

Aşk sadece sizi mutlu etmek için var, bunu asla unutmayın. Aşkta siz kendiniz olmayı başardığınız zaman o ilişki sürecektir. Her şeyden önce kendinize güvenin ki ilişkiniz de güven ağları üzerine örülsün.

Sizi heyecanlandıran, içinizi kıpır kıpır eden, ısıtan o duygu nedir? Sizi canlandıran o duygunun peşinden gidin. Buna çağırılıyorsunuz. Çünkü bu duygu sizi hayata döndürüyor, hissedebiliyorum. Peşini bırakmamalısınız.

ESKİ KISITLAYICI HİKÂYELERİN ARTIK ÜSTÜNÜZDE HÜKMÜ YOK

Oklu Kirpi Ruhu bize seslendiği zaman bir başlangıç zihniyle durumlara masum bir merakla yaklaşmamızı ister, o eski kısıtlayıcı hikâyelerin artık üstünüzde hükmü yok.

Hayat gözümüzün önünde olsa da göremediğimiz sürprizlerle doludur. Arzunuzu gerçekleştirmek için şu anda ihtiyacınız olan ilişki için dünyaya yepyeni gözlerle bakmak aradığınızı bulmanıza yardım edecek belki, kim bilir?

Son zamanlarda huysuz ve savunmacı mısınız? Buna dair hiçbir işaret olmasa bile incineceğinizi mi varsayıyorsunuz? Belki de açık ve meraklı olmanız gerekirken eski bir suçluluk ve utanç duygusu kuşkucu ve temkinli olmanıza neden oluyor.

Kendini korumak iyi bir şeydir fakat kendinizi aslında size zarar vermeyecek, tersine bolluk, mutluluk ve sevgi getirecek bir şeyden koruyor olabilirsiniz. Masumiyetinizi hatırlarsanız neyi gözden kaçırdığınızı göreceksiniz.

SESSİZLİĞE İHTİYAÇ DUYUYOR OLABİLİRSİNİZ

Sessizliğe ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bu hafta yalnız kalmak, kendinizle vakit geçirmek isteyebilir, deniz kenarına gidebilirsiniz.

Bir konuda suçluluk duyduğunu görmekteyim. Şunu bilin, her ne olursa olsun biz dünyada hatalarımızdan ders alarak yolumuzda devam ederiz.

Yaptığımızın hata olduğunu bazen deneyimlemeden öğrenemeyiz. Ne yaşandıysa yaşandı, önce kendinizi affedin. Sonra da bu durum için kime karşı kendinizi suçlu hissediyorsanız onunla iletişime geçin.

Siz kendinizi affederseniz, karşınızdaki kişi de sizi affedecektir. Buna emin olun, ne demişler ‘Hatasız kul olmaz’. Bu durum için güvendiğiniz dostlarınızdan yardım alabilir, fikir danışabilirsiniz.

RUHUNUZ BİR BİLGE VE TÜM CEVAPLARI BİLİYOR

Siz tamamlanıyorsunuz, eksik parçalarınız artık yerine oturuyor. Sizin ruhunuz bir bilge ve tüm cevapları biliyor. Onu besleyin, kendinizi yaşam amacınıza adayın ve bu yolda bağlılık gösterin.

Ruhunuz sizden neyi yapmanızı istiyor? Çağrısına kulak verin. Bulunduğunuz duruma daha yüksek bir perspektiften bakarak değerlendirin.

Korkusuz olun ve sağlam durun. Siz dönüşüyorsunuz, ruhunuz her şeyi biliyor onu dinleyin. İç sesinize kulak verin:

“Büyük bir içsel değişim yaratabilirim. Düşüncelerimi ve algılarımı dönüştürerek hayatımı da dönüştürüyorum. Her zaman seçme özgürlüğüm var.”

Yeni hayatın size sunacağı fırsatlara kucak açın ve çiçeklenen bu bolluğun hayatınıza akmasına izin verin. Artık emeklerinizin karşılığını alma vakti. Kabul edin:

“Dört bir yanımda refah içinde zenginlik çiçekleri. Günlük yaşamımda değere tanık oluyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu