KıbrısManşetTürkiye

Törenle karşılanacak Trabzon seferi iptal oldu

Halktan gelen büyük bir baskı sonucu bugün başlaması planlanan Türk Hava Yolları (THY) karşılıklı Ercan-Trabzon seferlerinin ilk uçuşu iptal oldu

Türk Hava Yolları’nın bugün Trabzon’dan yapılması planlanan TK4304 uçuş numaralı Trabzon – Ercan ve TK4305 uçuş numaralı Ercan – Trabzon uçuşu Trabzon’daki kötü hava koşullarından dolayı iptal olduğu açıklandı.

Halktan gelen büyük bir baskı sonucu bugün başlaması planlanan Türk Hava Yolları (THY) karşılıklı Ercan-Trabzon seferlerinin ilk uçuşu iptal oldu.

İlk uçuş Trabzon’dan bugün saat 18.45’te gerçekleşecekti ve THY uçağı Ercan Havalimanı’na KKTC saati ile saat 19.45’te inecekti. Trabzon seferlerinin başlaması nedeniyle Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile THY Kıbrıs Müdürü Pınar Ayvaz Arıkan Ercan Havalimanı’nda Trabzon seferinden gelen yolcuları karşılayacaktı. Trabzon’dan gelen ilk seferde uçağın aprona girişi sırasında Gençlik Dairesi’ne bağlı Kıbrıs Halk Dansları ekipleri gösteri sunacaktı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu