KıbrısManşet

Tufan Erhürman: “Tatar’ın izlenimleriyle buraya kadar!”

Kıbrıs Postası’nın kamuoyuna duyurduğu “Kıbrıs sorununa ilişkin İngiliz planı” haberinin ardından sosyal medyadan paylaşım yapan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Tatar, ‘İngiltere'nin de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığının farkında olduğu izlenimini edindiğini’ söylemişti... Tatar'ın izlenimleriyle buraya kadar” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Kıbrıs Postası’nın kamuoyuna duyurduğu, “İngiltere’nin Kıbrıs sorununun çözümü için hazırladığı yeni planı” haberinin ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Erhürman, “Sn. Tatar, ‘İngiltere’nin de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığının farkında olduğu izlenimini edindiğini’ söylemişti birkaç gün önce. Bu ‘izlenim’ İngiltere’nin Sn. Tatar’ın iki devlet tezine sıcak baktığı algısını yaratmıştı ister istemez” dedi.

Bugün İngiltere’nin önerilerinin basına yansıdığını kaydeden Erhürman, “Önerileri okuyanlar, bu önerilerden Tatar’ın o izlenimi nasıl edindiğini anlamakta güçlük çekmiştir sanırım” ifadelerini kullandı.

Erhürman paylaşımında, “Sn. Tatar’ın izlenimleriyle buraya kadar” ifadelerine yer verdi.

Erhürman’ın söz konusu açıklaması şöyle:

“Sn. Tatar, ‘İngiltere’nin de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığının farkında olduğu izlenimini edindiğini’ söylemişti birkaç gün önce. Bu izlenim İngiltere’nin Sn. Tatar’ın iki devlet tezine sıcak baktığı algısını yaratmıştı ister istemez.

Bugün İngiltere’nin önerileri sızdı basına. Okuyanlar bu önerilerden Sn. Tatar’ın o izlenimi nasıl edindiğini anlamakta güçlük çekmiştir sanırım. Sn. Tatar’ın izlenimleriyle buraya kadar!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu