DünyaEkonomiGenelManşetSağlıkTürkiye

TUI’den ucuz test kampanyası!

Avrupa'nın en büyük tur operatörü TUI, İngiltere hükümetinin 'yeşil' listesinde yer alan destinasyonlara düzenleyeceği turlar için müşterilerine ucuz test sunacak.

Avrupa’nın en büyük tur operatörü TUI, İngiltere hükümetinin ‘yeşil’ listesinde yer alan destinasyonlara düzenleyeceği turlar için müşterilerine ucuz test sunacak.

TUI, İngiltere hükümetinin ‘yeşil listesindeki’ destinasyonlara seyahat edeceklere düşük fiyattan PCR testi sunmak için anlaşma yaptı.

20 STERLİN OLACAK

TUI’nın bir test şirketi ile yaptığı anlaşmaya göre yeşil listedeki destinasyonlara gidecek yolculara 20 sterlin karşılığında PCR testi yapılacak. Devlet onaylı Chronomics firması ile yapılan anlaşma, posta testlerinin teslimat ve iade masraflarını içeriyor. TUI, tatil paketlerinin yanında satın alındığında test maliyetini karşılıyor. TUI’yle Chronomics arasında yapılan anlaşmaya göre 4 farklı test paketi uygulanacak. Test paketlerinin fiyatları İngiliz hükümetinin belirlediği riskli ülkeler sınıflamasına göre 20 sterlinden başlayıp 50, 60 ve 90 sterlin olarak farklı farklı uygulanacak.

FLİNTHAM: UYGUN FİYATLI TEST ÇÖZÜMÜ ZORUNLUYDU

TUI UK Genel müdürü Andrew Flintham “Her zaman uygun maliyetli test çözümlerinin ve maksimum esnekliğin bu yaz ve sonrasında seyahati daha güçlü bir olasılık haline getireceğine inandık. Araştırmamız, müşterilerin yurtdışında en çok ihtiyaç duydukları tatilleri dört gözle beklediklerini gösterdi, ancak bunu gerçeğe dönüştürmek için uygun fiyatlı ve kolay test çözümleri zorunluydu. Müşterilerimiz düşünülerek dört yeni özel test paketi geliştirildi; Tatilcileri kısa süre sonra tekrar götürmeyi dört gözle bekliyoruz ve bunun güvenli bir şekilde yapılmasını sağlamak için Hükümet ile yakın bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu