ManşetSpor

Türkiye Büyükler ve U23 Atletizm Şampiyonası’nda büyük heyecan

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen 90. Türkiye Büyükler ve U23 Atletizm Şampiyonası Bursa Atıcılar Olimpik Stadyumu’nda dün start aldı.

 

İLK GÜN 100 METREDE YARIŞTIK
Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen 90. Türkiye Büyükler ve U23 Atletizm Şampiyonası Bursa Atıcılar Olimpik Stadyumu’nda dün start aldı. Yarışların ilk gününde ülkemiz adına kadınlarda Doğa Erek, erkeklerde de Yiğitcan Hekimoğlu 100 metrede piste çıktı.

DOĞA U23’TE 3., YİĞİTCAN 7. OLDU
Doğa Erek seçmelerde başarılı olup finalde yarıştı ve 12.62’lik derecesiyle genel klasmanda U23 kategorisinde Türkiye 3.’sü olarak bronz madalya kazandı. Doğa ayrıca büyükler kategorisinde de genel klasmanda 9. oldu. Yiğitcan Hekimğolu da seçmeleri geçerek final koşarken 10.54’lük derecesiyle genel klasmanda 7. sırada yer aldı.

 

BUGÜN 3 SPORCUMUZ PİSTE ÇIKACAK
Türkiye Büyükler ve U23 Atletizm Şampiyonası’nda heyecan bugün yapılacak ikinci gün yarışlarıyla devam edecek. İkinci günde ülkemiz adına 3 sporcumuz pistte olacak. Doğa ve Yiğitcan 200 metrede mücadele edecekken, Buse Savaşkan ise yüksek atlamada şampiyonluk kovalayacak.

İKİ BAŞKAN YARIŞLARI BİRLİKTE İZLEDİ
Türkiye Büyükler ve U23 Atletizm Şampiyonası’nda büyük heyecana sahne olan ilk gün yarışlarını, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Ferhat Sakallı protokolde birlikte izlediler.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu