GenelKıbrısManşetSpor

Yüksel ve Halil’den Litvanya’da 4 kupa

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Milli sporcuları Yüksel Nedim ve Halil Latif, Almanya’daki yarışın ardından bu kez de Litvanya’da podyuma çıkarak başarılı sonuçlar elde ettiler.

VÜCUTÇULARIMIZIN LİTVANYA BAŞARISI

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Milli sporcuları Yüksel Nedim ve Halil Latif, Almanya’daki yarışın ardından bu kez de Litvanya’da podyuma çıkarak başarılı sonuçlar elde ettiler. Şampiyona KKTC adı altında yarışarak ülkemizi temsil eden sporcularımızdan Yüksel Nedim bir birincilik ve bir üçüncülük elde ederken Halil Latif ise bir ikincilik bir de üçüncülük kazandı.

AMATÖRDE ŞAMPİYONLUK VE ÜÇÜNCÜLÜK

İki hafta önce Almanya’da gerçekleşen NAC Universe şampiyonasında podyuma çıkan iki sporcumuz geçtiğimiz hafta sonu da Litvanya’da düzenlenen IFBB NPC şampiyonasında boy gösterdi. Antrenör Serden Akşar nezaretinde yarışmanın ilk gününde amatör ligde yarışan sporcularımızdan Yüksel Nedim kategorisinde şampiyon olarak birincilik kupasını kaldırırken Halil Latif ise kürsünün üçüncü basamağına çıktı .

PRO DA ÜÇÜNCÜLÜK VE İKİNCİLİK

Ülkemize nazaran oldukça soğuk bir iklimde olmalarına rağmen başarılı bir şampiyona geçiren sporcularımız yarışmanın ikinci gününde ise IFBB NPC Litvanya Pro elemelerinde podyuma çıktılar. Zorlu rakipleri arasında iyi performans ortaya koyan Yüksel Nedim üçüncülük, Halil Latif ise ikincilik elde ederek genel spor özelde vücut geliştirme sporu adına ülkemize bir gurur daha yaşattılar.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Her iki sporcu da yarışma sonrasında yaptıkları açıklamalarda, başta KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu ve başkan Ali Dahlameroğlu’na teşekkür ederken kendilerine bu zorlu yolda maddi manevi destek verenlere de teşekkür ederek mutluluklarını paylaştılar.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu