Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSağlık

Girne’de öğlene kadar 10 vaka tespit edildi!

Girne bölgesinde, bugün öğle saatlerine kadar ‘en az’ 10 pozitif vaka tespit edildi. Vaka sayısının ilerleyen saatlerde daha da artması beklenirken, bugün tespit edilen vakaların, Girne genelinde dün tespit edilen 19 vakanın temaslıları olduğu ifade ediliyor

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Yerel vaka sayıların patlama yaşanan ve bazı bölgelerinde ‘kısmi’ kapanmaya gidilen Girne bölgesinde, bugün öğle saatlerine kadar ‘en az’ 10 pozitif vaka tespit edildi.

Sabah saatlerinde Esentepe’de tespit edilen 6 vakanın ardından, bu kez Girne bölgesinde 4 pozitif vakaya rastlandığı öğrenildi.

Kıbrıs Postası’nın Sağlık Bakanlığı kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre vaka sayısının ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor.

Vakaların, Girne genelinde dün tespit edilen 19 vakanın temaslıları olduğu ifade ediliyor.

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, bu sabah yaptığı açıklamada, Girne genelinde dün tespit edilen 19 vakanın büyük bir çoğunluğunun Lapta -Alsancak bölgesinden kaynaklandığını belirtmişti.

Öte yandan yine bu sabah açıklama yapan Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan da, Esentepe’de çıkan vakaların, Lapta-Alsancak kaynaklı olduğunu ifade etmişti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu