KıbrısManşetToplumTürkiye

Güngördü Balıkesir’de gerçekleşen Başkanlık Divanı toplantısına katıldı

Girne Belediye Başkanı ve UCLG MEWA Eş Başkanı Nidai Güngördü ve beraberindeki heyet, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sahipliğinde gerçekleşen UCLG-MEWA Kültür ve Turizm Komitesi 2022-2025 Başkanlık Divanı toplantısına katıldı. Toplantıda 3 yıllık süre için yol haritası da çizildi

Girne Belediye Başkanı ve UCLG MEWA Eş Başkanı Nidai Güngördü ve beraberindeki heyet, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sahipliğinde gerçekleşen UCLG-MEWA Kültür ve Turizm Komitesi 2022-2025 Başkanlık Divanı toplantısına katıldı.

Girne Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, komitenin 2019-2022 Yılları arasında başkanlığını yürüten Girne Belediyesi pandemiye rağmen başarılı ve üretken bir dönem geçirdi. Bu dönemde elde edilen tüm veriler bu divan toplantısında 2022-2025 döneminde komiteye başkanlık yapacak olan Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ a aktarıldı. Bunun yanı sıra toplantıda önümüzdeki üç yıl boyunca komitenin yol haritası çizildi.

Girne Belediyesi Müdür Muavini Hüseyin Köle ve Girne Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Güçlüsoy’un da katıldığı toplantının ardından ise Girne Belediyesi Heyeti, Kentler İçin Somut Olmayan Kültürel Miras Çalıştayı’na katıldı. Çalıştay kapsamında gerçekleştirilen “MEWA Bölgesi Yerel Yönetimlerinin Somut Olmayan Kültürel Miras İyi Uygulamaları” paneli Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü moderatörlüğünde gerçekleşti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu