Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Hamitköy’de sağlıksız koşullarda, kaçak kesilen etler imha edildi

Hamitköy’de, sağlıksız koşullarda ve kaçak kesilen bin 395 kilo büyükbaş ve 70 kilo küçükbaş ete el konularak imha edildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Hamitköy’de, sağlıksız koşullarda ve kaçak kesilen bin 395 kilo büyükbaş ve 70 kilo küçükbaş ete el konularak imha edildi.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden (LTB) yapılan açıklamaya göre, belediye ile Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekiplerinin yurttaştan gelen ihbar üzerine Hamitköy mandıralar bölgesinde yaptıkları ortak operasyonda B.S.’ye ait mandırada A.S tarafından veteriner hekim denetimi dışında, sağlıksız koşullarda, mühürsüz ve kaçak olarak kesildiği tespit edilen bin 395 kilo (1,39 ton) büyükbaş ve 70 kilo küçükbaş hayvan etine el kondu.

LTB Çevre Sağlığı Şubesi Amiri Dr. Veteriner Hekim Erkut D. Özgöray, el konan etlerin, Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde LTB Temizlik Şubesi ekipleri tarafından imha edildiğini kaydetti.

Özgöray, toplum sağlığını tehlikeye sokabilecek bu etlerin imhasının yanı sıra ilgili şahıslara toplamda 2 asgari ücret para cezası kesildiğini belirtti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu