KıbrısManşet

Kararlar herkesi memnun etmedi!

Alınan yeni kararlara memnun olanlar varken isyan edenler de olmaya başladı

Mağdurlar Meyhanesi işletmecisi olan Nidayi Saliş sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararlara isyan etti.  Aralık ayından itibaren kapalı olduklarını vurgulayan Saliş, “Döngülerimizin durduğu sabit giderlerimizin devam ettiği bir ortamda artık sona doğru nokta koyduğumuz aşikardır. Bazı büyük sermayelerin menfaatleri uğruna halkımızı ve bizleri çürütüp işletmelerimizi sıfırlayıp döngümüzü durdurduğunuz aşikardır” açıklamalarına yer verdi.

Paylaşımında Res-Bir’e de çağrıda bulunan Saliş, “Bu bağlamda ben ki Mağdurlar Meyhanesi işletmecisi olarak Res-Bir önderliğinde yüce devletimize dava açacağımı bildirir gereğini Res-Bir’den rica ederim” dedi.

Nidayi Saliş’in ardından Akşamcı Meyhanesi işletmecisi Arif Bayraktar ve Bizim Meyhane işletmecisi Emirali Tatlıdil’de, sosyal medyada yaptıkları tepki paylaşımlarıyla, iş yerlerini satılığa çıkardıklarını duyurdu.

Açıklamanın tamamı ise şöyle:
“Eeeee artık . ( nokda ) Aralık ayından itibaren kapalıyızzzzz. Döngülerimizin durduğu sabit giderlerimizin devam ettiği bir ortamda artık sona doğru nokta koyduğumuz aşikardır. Bazı büyük sermanilerin menfaatleri uğruna halkımızı ve bizleri çürütüp işletmelerimizi sıfırlayıp döngümüzü durdurduğunuz aşikardır. Bu bağlamda kurum ve kuruluşlarımızın bizlere yaptırım uygulamalarını görüyor ve çalacak kapı bulamıyoruz. Bu bağlamda ben ki Mağdurlar Meyhanesi işletmecisi olarak Res-Bir önderliğinde yüce devletimize dava açacağımı bildirir gereğini Res-Bir’den rica ederim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu