EğitimKıbrısManşetToplum

LAÜ’de ‘yeni yıl’ coşkusu

Lefke Avrupa Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘LAÜ’de Neşeli Cumartesiler’ etkinlikleri yeni yıl temasıyla, öğrencilerin yoğun katlımı ile gerçekleştirildi

Lefke Avrupa Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘LAÜ’de Neşeli Cumartesiler’ etkinlikleri yeni yıl temasıyla, öğrencilerin yoğun katlımı ile gerçekleştirildi.

NEŞELİ CUMARTESİLERE YENİ YIL KONSEPTİ
Lefke Avrupa Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘LAÜ’de Neşeli Cumartesiler’ etkinlikleri öğrencilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. LAÜ kampüsünde düzenlenen Neşeli Cumartesiler etkinlik serisinin dördüncüsü  ‘Yeni Yıl Temasıyla’ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Sosyal Kültürel Aktiviteler Merkezi’nin katkılarıyla geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldı.

EĞLENCE TAVAN YAPTI
Gün boyu müzik ile ücretsiz yemek stantlarının yer aldığı ve LAÜ öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikler Noel Sineması ile saat 13.00’de başladı. Yeni yıl etkinlik programında; LAÜ’de Tiyatro Şaka mı? Gösterisi, Hazine Avı ve Noel Oyunları, “Ritimle 2024’e Doğru” Müzik Dinletisi, “ Yeni Yıl Işıltısı ve Sihirli Kardan Adam” Mum ve Tasarım Atölyesi, “Noel Kutlama Kartı Atölyesi”, “Kurabiye Adam Çoşkusu Atölyesi” Noel Yemeği, Noel Korosu, Dans Göstersi, Noel Şıklığı Moda Gösterisi yer aldı. Yeni yıl temalı etkinlik programı, Karaoke ve DJ Crymez’in performası ile sona erdi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu