KıbrısManşetToplum

“Mahkeme salonuna her girdiğimde o caninin ailesiyle arkalı önlü oturuyorum, acımı kimse anlamıyor”

Bir yıl önce cinayete kurban giden 16 yaşındaki Zehie Helin Ressur için “Helin’ler ölmesin” sloganıyla Gazimağusa Anıt çemberde yürüyüş düzenlendi

GIYNIK ÖZEL

Bir yıl önce cinayete kurban giden 16 yaşındaki Zehie Helin Ressur için “Helin’ler ölmesin” sloganıyla Gazimağusa Anıt çemberde yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüş sonrası açıklamalarda bulunan Helin’in annesi Zişan Saltukhan, acısının ilk günkü gibi taze olduğunu söyleyerek gözyaşları içinde adalet çağrısı yaptı.

“Kızım için adalet istiyorum, bu ülkede 16 yaşında bir kız çocuğu öldürüldü bunu unutmayın” diye haykıran Saltukhan, bir an önce davanın sonuçlanmasını ve Helin’in katilinin en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

“O katil ne ceza alırsa alsın benim içim soğumayacak” diyen acılı anne, mahkeme salonunda Helin’in katilinin ailesiyle arkalı önlü oturduğunu, bu durumun çok canını acıttığını ve psikolojini bozduğunu söyledi. “1 yıldır söylüyorum, kimse sesimi duymuyor. Beni kimse anlamıyor” diye feryat eden Saltukhan; “Sesimin duyulmasını istiyorum, adalet istiyorum. Sadece adalet bekliyorum” dedi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu